Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.07.2019., 02:44   #45083
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Evo klasika kako se rade clanci u novinama/portalima, kad nije Audi, BMW, Mercedes onda u clanku nema spomena o tome premda je tragedija velika i gadna prometna.

https://net.hr/danas/crna-kronika/tr...bori-za-zivot/

Znaci posto je u pitanju Skoda i Renault (cini mi se megane?) onda se u clanku kaze "osobni automobil", znaci nije tako strasno bitno i netreba click bait kao "BMWom presao u suprotnu traku i usmrtio...." premd aje posledicno veca nesreca/tragedija nego ona na naplatnim kucicama od neki dan jer tamo srecom nitko nije poginuo....
Beskrajno je puno kretena kojima je sredisnja linija na kolniku samo sugestija, i prelazi se bez problema, makar vide da im ususret ide drugi auto. A kad se nađu takva dva mamlaza ili jedan veći i nedužna osoba, nastaje gadan partial overlap sudar. I ljudi umiru, pogotovo u starijim autima.

Van naselja vozim brze i od tih kretena koji to rade, ali nikad mi nije auto nekontrolirano pobjegao preko crte, ili da sam ju namjerno gazio/prelazio vecinu vremena. Uvijek sam na onoj brzini da mogu savladat zavoj bez da gazim crtu. A bezbroj puta vozila s kojima se mimoilazim u zavojima pređu za širinu kotača u moju traku. 404 mozak not found. Ljudima se ne da okretat volan, malo stisnut kočnica ili kupit bolje gume.

Prije koji dan sam sam se spuštao s brda i došao sam do slijepog hairpina od 180 stupnjeva. Nakon polovice zavoja sam vidio da mi u frontalni sudar ide kreten, potpuno u mojoj traci. Mimoišli smo se za dlaku, a sve jer mu se nije dalo okrenut volan malo jače, jednostavnije je iskoristit cijelu cestu kao kralj, prijeći u lijevu traku preko pune linije i hvatat veći luk skretanja. Bravo.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 14.07.2019. u 02:50.
IcyTexx je offline   Reply With Quote