View Single Post
Staro 14.07.2019., 00:36   #1075
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Imas zadnji fw (oneui)?
Koristim gw46 oko 3-4mj, sve jos izgleda oke. Imao sam mali osvrt na bateriju tu ako nisi vidio:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3311313

Jucer sam fore radi imao aod upaljen (sve ostalo off) i navigaciju par sati. Od 6h do 23h je pojeo oko 40-50%. Vjerojatno zbog aod-a (neki custom watchface).

Inace 99% vremena imam stock Analog utility face
Ako misliš na onaj big update, to imam odavno, redovito ga updateam tj. provjeravam iako je podešen auto-update.. Kaže One UI ver 1.0, Tizen ver. 4.0.0.4, R800XXU1CSE1, konx 2.3.1. Sve mi je off, i workout detection tj. samo izbaci alert. Nekad je sve bilo on. Mogao bi jedino face promjeniti (sad je genuine tomcat), ali mi se nakon svih aftermarket trenutno on najviše sviđa.

ps. nevezano za ovo gore, maknuo sam smart relay jer mi se čini da bi poslana poruka, npr. slika na whatsapp otvorila whatsapp na mob i ako je isti u dzepu, pa mi se znalo dogodit da slučajno ispritiskam hrpu toga, ili pošaljem punici ili direktorici proste slike iz whatsapp grupa. Možda ludim, ali čini mi se da se resetiraju postavke, npr. sad sam išao pogledat koji je software i vidim da su postavke drukčije nego prije. Ima par dana da sam primjetio da se nešto promjenilo (ne prikazuje detalje, vibrira i kad ga ne nosim itd), ali kako sam prije niti 5 dana podešavao (kad sam isključio relay), nisam pomislio da je do toga.

pps. da li postoji fora da prikaže whatsapp slike na satu, na netu sam našao neke fore, kao da treba isključit edge lightning itd., ali ne funkcionira?

Cartmann je offline   Reply With Quote