View Single Post
Staro 13.07.2019., 17:56   #553
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Ne kuzim što ste ocekivali da ce prvo peglati stvari zavec prodane ploce ili za ploce koje treba prodati...jasno ko dan

Naravno da nismo očekivali da će sav support biti fokusiran na 2 i pol godine starim pločama, ali nismo ni očekivali iste pizdarije kao i u ožujku 2017. OK, nisu iste, ali nisu ni predaleko

Ista priča je bila kad su došle X470 ploče, isto je bilo "nisu nam trenutno bitni senzori na X370 pločama", ali pošto se radilo o reciklaži čipseta, kompatibilnost je bila out-of-box odlična.

Sad baš i nije, ali uglavnom, svima više manje radi, samo uz neke male pizdarije koje kako koga iritiraju. Sudeći po prethodnim iskustvima sa R5 2600, imao sam BIOS iz 06/2018, a od tada mislim da sam u BIOS ušao 2-3 puta i to samo zato jer su me neki tražili Screeshotove postavki. Tako da može i ovaj ostati kakav je jer jednom kad uštelam CPU, ostaje uštelan. A uostalom, ako netko i želi cickat po tome, Ryzen master je odličan za takve zadeve on the fly. Može se prebacivati iz Full auto u manual OC i obrnuto.

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova

Čurav sam... jako, stvarno nisam vidio No, C6H i C7H (kao nekakvi flagshipovi)...
Brko je offline   Reply With Quote