Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.07.2019., 19:12   #44995
Ladytron25
Glazba, auti, itd :D

Ladytron25's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Na žalost si u pravu da može doći do pomaka diska. Na žalost i meni se dogodilo, između C1/C2 mislim i imam česte probleme na lijevoj strani vrata, sa povremenim utrnućem ruke (ali laganim, funkcionalno je sve).
Doktor je potvrdio da nije degenerativno nego uzrokovano traumom (imam i jedan pomaknut kod L1/L2, zato me muči išijas).

Naravno da rad na kompu cijeli dan to samo pogoršava. Vježbe za ramena i vrat uvelike umanjuju tu bol, i tek nedavno sam ih počeo raditi (prije par mjeseci, a imam probleme već par godina).

Išao i na ona namještanja atlasa, nakon prvog tretmana sam se osjećao kao da mogu letjeti, nisam znao da se može živjeti bez konstantne (ali blage) glavobolje i vrtoglavice.

Ali sve je to privremeno, treba ojačati mišiće da, da se kralježnica ne muči.

Ne želim prestrašiti curu koja je ovo započela, ali samo potvrđujem da je važno odraditi fizikalnu terapiju i vježbe za jačanje vrata. I onda to može biti bez posljedica, barem primjetnih.

Ako ti trne lijeva ruka, napravi magnetsku obavezno i ponavljam, poduzmi sve mjere koje ti doktor preporuči, da ti ne bi ostala lagana vrtoglavica i glavobolja, s kojom se onda "navikneš" živjeti, ali zapravo nikad nisi potpuno produktivan kao prije.

hvala na savjetu

ne znam inače radim uredski posao za kompjuterom.

vrat (lijeva ) strana je tak pokočena da imam osjecaj da imam nest unutra.

ruka je pocela drugi dan nakon udarca.

ni bradu si ne smijem pipnnut kak boli, a glavobolja, bol u usima i zatiljku je stalna

uglavnom, da trebali bi vise paziti na sebe

jos mi na nalazu pise dorzali gibus c2-c5 i napisali mi da moram obaviti funkcijski rtg vratne kraljeznice