Tema: Košarka
View Single Post
Staro 10.07.2019., 21:53   #4187
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ajmo sa Zionom ipak pričekat pa vidjet kako će to izgledat u sezoni. Mada ja u startu nisma fan igrača koji se u tolikoj mjeri oslanjaju na fizikalije.

Butler nije ring chaser, već max chaser, i ove sezone je par puta govorio da će on dobit max, i eto, dobio ga je

Westbrook u Miamiju mi se ne čini kao neki fit, više bi mi smisla s te strane imao trade u Minessotu gdje bi uz KAT imao odličan spacing, a momčad bi napokon imala nekog s mudima koje KAT nema

Pitanje je pak želi li uopće itko njegov ugovor i karakter. Svjež start bi bio odličan i za njega i za klub, OKC je postao taoc njegovog soliranja, nitko mu ništa ne smije reći jer on je franchise player i to vrlo lojalni, jedini igrač na rosteru još od doseljenja franšize u Oklahomu.

Njegovim trejdom OKC dobiva još asseta i priliku da stvori budućnost i ekipu koja će kroz 4-5 godina nešto značiti i trajati. Westbrook i sto time može dobiti priliku pokazati da je nešto više od pukog nabildavanja statistike. Trentuna ekipa je strahovito limitirana, i doigravanje za njih izgleda kao mission impossible.

Dakle, trejd Westbrooka je win i za OKC i za njega po meni.