Tema: Košarka
View Single Post
Staro 10.07.2019., 09:53   #4186
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
Zionovi problemi s koljenima su počeli, izgleda da će vrlo brzo postati novi Greg Oden.

@Gilbert - nadam se da si stavio neke pare na kladionicu jer o tome govoris vec godinu dana, evo počelo je i prije početka sezone

Dobro, lik je freak. I u super klub je ušao, ovo što radi David Griffin je super posao. Imaju hrpu solidnih igrača, i sada žele razviti kulturu momčadi.

Rekao je za Reddika da je odušeljen s njegovim dolaskom, jer kao veteran ima šta naučiti mlade a opet je dovoljno mlad da bude nositelj i da ga malci shvačaju za ozbiljno.

Zion sada ima okruženje kakvo treba imati, neće ga gurati niti forsati. Ova ozljeda je radi udarca koljeno u koljeno.
Ne sviđa mi se jedino što Favorsa smatraju nekim obrambenim igračem, rekao je da jedan od 5 najboljih rim protektora.

Što se tiče westbrooka, za njega je najbolji Miami kao i za Butlera. Tamo je rad(t)nička kultura, krv znoj i suze što njima paše. Mislim da imaju svakih par dana vaganje, mjere body fat i nema zabušavanja.
To što si ne pašu on i butler jer niti jedan nije izrazito učinkovit šuter je manje bitno u ovom kontekstu prosječnosti u kojem su zadnjih godina.
Samo se bojim da nebi otišao u detroit ili takvu neku šupu, westbrook je svašta ali je odličan igrač i nije zaslužio da ide u prosječnost i zaborav. Miami je za njega.

Ovo će biti ludnica od sezone.

Si ove godine zainteresiran da podijelimo trošak za league pass?
Gilbert5 je offline   Reply With Quote