Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.07.2019., 08:35   #44933
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Otkud ti uopce ideja da je to normalno i prihvatljivo ponasanje?

Netko ti je oduzeo prednost? Ajmo 5 sekundi na trubu.
Netko drka po mobu na semaforu? Ajmo 5 sekundi na trubu.

Uznemiravas hrpu ljudi u vozilima sastrane, a da ne pricamo o pjesacima.

Kako se uopce mozes cuditi da ekipu to nerivira i da ce ti netko tko je imao los dan izac iz autu jednom zbog tog?

Nemoj to raditi.
A tko će tim istim ljudima koji oduzimaju prednost i tipkaju na mobitel reći da to ne smiju i ne trebaju raditi, jer ugožavaju moju djecu u prometu?

Daleko od toga da treba sjediti na trubi, svakodnevno za svaku sitnicu, no, postoje granice.

Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
To je tvoj dashcam ili ...?

I opcenito, da li taj snimak moze icemu posluziti ili je ovaj iza kriv bez obzira na sve?
Ne znam kakvi su nasi zakoni po tom pitanju, da li dashcam snimak sluzi icemu i to.

Jer ako prvo kocenje jos moze proci pod normalno, ono drugo zbog kojeg je doslo do sudara hebeno pokazuje da je lik to namjerno napravio. Zavrsi prestrojavanje, nikog ispred njega i on namjerno naglo zakoci.
I jos kako je spremno izasao iz auta i odmah poslikao sve kao da radi u ekipi za uvidjaje mi nekako da naslutiti da je lik podosta uvjezban u tome.

Pa onako - koliko ta snimka dashcama moze posluziti da se dio krivnje prebaci na lika ispred ili cak da se mozda i okarakterizira kao pokusaj izvlacenja novca od osiguranja?
I ako kod policije snimka nista nebi znacila (ako je dosla policija) da li bi ista znacilo da se dostavi osiguranju, pa da onda njihovi odvjetnici pomocu nje osporavaju isplatu odstete (ako ikakvog zahtjeva bude) ovo liku?

Vidim da ti je na drugoj snimci jes jednom zakocio tamo prije Tomica, pa ne znam da li ste se prije nesto "zakacili", pa te lik odlucio zaje... ili je bas pokusaj namjernog izazivanja da se izvuce neka lova od osiguranja.
Da li je dosla policija?

Onak cisto - ima li ikakve koristi od te snimke dashcama u ovoj situaciji ili nekim drugim slicnim situacijama?
Ne znam je li se što promjenilo u međuvremenu, prije godinu-dvije sam dobio info da dashcam se ne može koristiti kao dokaz na sudu, tj. sud ga ne uzima u obzir.
Mommistake je offline   Reply With Quote