View Single Post
Staro 09.07.2019., 17:21   #297
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@Eladio

Sad još jednom pročitaj moje postove. Ne napadam ga ja, napada ga horda drugih ljudi. Naveo sam razloge i zašto. Nitko neće krenuti od sebe jer je svatko čuo što je htio čuti. Jebiga, fulao je ono što su svi čekali i već veliki hype je poduplao.

Ista stvar kao i da se u tvojoj firmi zna da je povećanje plaće. I ti sad kao do tada relevantni izvor tračeva po firmi kažeš "plaća raste do 25%, ali uzmite to sa žlicom soli" jer ti je nešto šapnula baba iz računovoctva. Garantiram ti 2 stvari: prvo, za ovu sol te je čulo možda 5 ljudi od 100, a drugo - povećanje plaće je 4%.
Pa neće nitko karat direktora, nego će tebe okrenut na ražnju na parkingu.

Ovo ti je identična situacija. Nije kriv 100% za to kako je ispalo, ali dovoljno ima svojih sranja u tome.

A ako mu smeta što ga netko zejebava sad zbog toga i preti da će otići, a što bi mu ja.

Koga su zanimale arhitekture? Vidiš da je to trpiši nebitno. Jer nema pojima o tome. Ali zna da mu treba PET GIGAHERCA zato jer eto, TREBAAAAAA. Pa makar i na netburstu.

Nadam se da si shvatio što sam mislio reći. I da, globalno je ispao Pedro. Zato jer takvih Trpija ima više nego vas koji ste razumjeli i cijenili i zaključili njegov uradak kad je govorio o tehnikalijama pred 2 godine koje su 100% točne.

Eto.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Brko je offline   Reply With Quote