View Single Post
Staro 09.07.2019., 16:50   #295
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
bas qarch i nacin funkcioniranja je nebitna mrvica kraj cijena, frekvencija, jezgri, boostova i ostalih pokazatelja konkretnih perfomansi procesora, lik je noob nista od njega kvalitetno nije izaslo, samo kvalitetno razlaže zasto bi trebalo biti kako kaze ali na kraju ne bude.
Koliko si njegovih videao pogledao od početka do kraja? Ni jedan? Super..

Brko, covjek je doslovno skoro plakao u jednom svom nedavnom videu , rekao je da ga smetaju takve izjave i epiteti, i da mu sve ovo što radi postaje opterećenje a ne zabava i da ozbiljno razmišlja da prestane. Posebno mu tedko pada sto ga se parafrazira!

Ti sad kazes on je dao sve? On je najavio mogucu opciju sa lopatom soli? Sta tu nije jasno?
Osjećam potrebu da ga branim, jer sam za razliku od vas mnogih ovdje koji ga prozivate pogledao sve video uratke u zadnjih vjerojatno 5 godina.

Čovjek razmišlja na glas, i vrlo je argumenturan u svemu što radi, vrlo je temeljit sto je rijetkost danas. Vi bi bili mozda stetni da sutra čovjek odustane od kanala, ali ja bi bio jako tuzan i izgubi bi jednog dobrog novinara koji poref leakova, još bolje radi analize reviewa, itd..

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 09.07.2019. u 16:57.
Eladio je offline   Reply With Quote