Citiraj:
Autor Gigi1
niti te podjebavam niti te smatram brainless fool-stvarno tako mislim, ako si se našao u tom košu, jbg starac ne znak sto da ti kažem. Kod tvog posta me zasmetalo što si isao davati pridjeve i dizati hajku iako si svijestan da je lik jedan od kvalitetnijih tipova sto se danas mogu naci po bespucama interneta, isto tak postoji ona tko radi taj i griješi, s obzirom koliko kvalitetnog contenta je od nejga proizašlo, ovo sa leakovima je bar meni nebitna mrvica.
A sto se tice stete, realno nije on nikakvu štetu napravio amd-u jer kolko sam vidio svi relevantni rivjui su iznimno pozitivni, a i ekipa ovdje na pce forumu je vrlo pozitivna, drugi par carapa je taj da postoje youtube i twitter jadnici te intel ratnici koji sad skupljaju mrvice sa poda kraj njegova stola.
|
bas qarch i nacin funkcioniranja je nebitna mrvica kraj cijena, frekvencija, jezgri, boostova i ostalih pokazatelja konkretnih perfomansi procesora, lik je noob nista od njega kvalitetno nije izaslo, samo kvalitetno razlaže zasto bi trebalo biti kako kaze ali na kraju ne bude.