View Single Post
Staro 09.07.2019., 13:24   #264
trpi
Guest

Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
niti te podjebavam niti te smatram brainless fool-stvarno tako mislim, ako si se našao u tom košu, jbg starac ne znak sto da ti kažem. Kod tvog posta me zasmetalo što si isao davati pridjeve i dizati hajku iako si svijestan da je lik jedan od kvalitetnijih tipova sto se danas mogu naci po bespucama interneta, isto tak postoji ona tko radi taj i griješi, s obzirom koliko kvalitetnog contenta je od nejga proizašlo, ovo sa leakovima je bar meni nebitna mrvica.

A sto se tice stete, realno nije on nikakvu štetu napravio amd-u jer kolko sam vidio svi relevantni rivjui su iznimno pozitivni, a i ekipa ovdje na pce forumu je vrlo pozitivna, drugi par carapa je taj da postoje youtube i twitter jadnici te intel ratnici koji sad skupljaju mrvice sa poda kraj njegova stola.
bas qarch i nacin funkcioniranja je nebitna mrvica kraj cijena, frekvencija, jezgri, boostova i ostalih pokazatelja konkretnih perfomansi procesora, lik je noob nista od njega kvalitetno nije izaslo, samo kvalitetno razlaže zasto bi trebalo biti kako kaze ali na kraju ne bude.
  Reply With Quote