View Single Post
Staro 09.07.2019., 11:05   #248
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Cudan svijet, po Skotu drvljem i kamenjem, pridaju mu zgodni pridjevi i zaboravlja se da je kod svakog leaka stavio upozorenje da se uzme sa zrnom soli, a ono najbitnije, cijelu qarch je obradio tocno u zeru pred skoro dve god., dao nam prakticki potpuni insight u tolikoj mjeri i detaljima da su komotno ovi wannabe yubitubi rivjeri koji ne znaju kaj je alu, a kaj fpu, komotno mogli bez gledanja i izucavanja amd promom materijala i diagrama samo na temelju njegovih videa ispricati svojem pucanstvu o zen2 arch i nacin funkcioniranja.
Takvi ljudi koji ekšuali pridonose komjunitiju dobijaju pridjeve lazovi i sl., a ekipa koja slijepo upija svaku rijec/graf bez da mucne vlastitom tintarom na kraju budu suci i porota.
Čudan svijet, čudan.
Podmetnuli su mu, ne znam jesu li Srbi ili Masoni, ali da je sabotiran, je

Niti sam sudac, niti sam porota, niti me brine tvoje mišljenje i opravdavanje uz fino podjebavanje. Lik je fulao svjetski. Ali svjetski. Fulao je SKUove, cijene, core count, nominal i boost takt.
Svaka čast na prošlim informacijama ali ovo je izdominirao. Na kraju navodno i od AMDa dobio po prstima. Ja sam nebitan u toj priči, meni se ne treba opravdati, neka se opravdava tebi i vama koji ga pratite i podržavate. I AMDu jer je njima napravio štetu.

Eto, uzmi i ti moj post/postove sa zrnom soli jer možda i ne mislim tako tj možda ne bude tako ili možda nije tako.
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Ma Alza je ima na popustu pa bih je piknuo. Usput si i još neke stvari pod jednu dostavu strpam i uštedim 700 - 800 kn bez beda

Gledam cijene ovih x570 i koji vrag, vani još nešto možeš naći, ali kod nas... nije normalno
Pogledaj u temi o Akcijama i popustima, mislim da sam vidio C6H za 100 eura boljeg deala od tog ne bude, a X470 nije ništa napredniji od X370. Bilo je diskusije o tome koje su razlike. Za Zen2 nebitne koliko vidim.

Pa provjeri, možda ti ušpara još koju kunu za nešto drugo.
Citiraj:
Autor Max Rockatansky Pregled postova
Nije baš da sam nešto iznenađjen i uvređjen, ali da baš još ni jednog 3900X kod nas ... na MindFactoryju već razgrabiše 700 kom. Jel kupovao možda netko izvana B2B ?
Drugi tjedan budu kod nas, koliko imam info za jednog HR distributera. Kod EU distributera čet/pet.

Edit: prestiže me OC freak.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Brko je offline   Reply With Quote