Citiraj:
Autor Drug Brko
I velite, nakon svakog punjenja, u minutu ste na mobitelu radili sve isto, signal je bio identičan, procesi ispod haube su bili isti i istog trajanja, a opet razlike u duljini trajanja baterije
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
Nije isto, no jako je slično.
Buđenje uvijek u isto vrijeme, malo društvene mreže, posao, pozivi, mailovi, itd.
Nije sigurno isto, no razlike nisu toliko drastične da bi jedan dan mobitel nakon posla (u 16h) imao opravdano bateriju na 6%, drugi na 42%, npr.
Konretno, moj S8 imao takve oscilacije. Ne znam zašto, no u mojem poslu je to bilo nedopustivo. Ako se zakomplicira nešto u 15:00 popodne, uzmi auto i vozi u DC u Zagreb, nije isto imati 10 i 40%, pogotovo ako nemaš punjač u autu.
Ok, postoje powerbankovi i ostala riješenja, ali you got my point...
Zato sam bio prisiljen testirati svaki dan do kada ne nađem idealno za ono što ja trebam. Nisam našao

No, fastcharging kablom mi se pokazao kao najbolji za ono što ja trebam. Ne ulazim u to koliko je to štetno/dobro za bateriju, jer se ne zamaram takvih glupostima, kao ni glupostima gdje je gorivo bolje, ali eto, meni je fast-charging bio bolji od običnog.