Kupio ima desetak dana LG 50UK6470PLC
Možda nekoga zanima taj model.
Bila je akcija u santa domenici, sigurno će ih biti opet jer bio je taj TV i ranije na akciji, 2700 kn za keš i pet godina garancije. Šalju brzo, nikakvih problema.
VA panel, kaže nvidia 60 hz na 4K. dozvoljava i 12 bpc boje, koliko je to stvarno nemam pojma, valjda 10 bit panel je kao podržava HDR 10 pro.
Direct LED tak da ima deblje stražnje kućište pa su mogli smjestiti i bolje zvučnike, jer zvuk je stvarno dobar.
4K jubito HDR klipovi su prekrasni, MAX TV slika sa HD kanalima sasvim pristojna, SD slika domaćih kanal onak gledljiva za silu.
Igranje bez zamjerki osim tipiočnog VA poroblema u tamnim scenama kada se mičeš gamepadom pa vidiš lagano muljanje crne po rubovima objekata, ali to baš treba tražiti pogledom.
Imao sam do sada isto 50" ali 1080p i najviše me brinulo kako će to izgledati full HD igre na 4k ekranu, i tu sam prezadovoljan jer ja sa nekih 3.5 metra ne kužim razliku u odnosu na 4K nativno, a vidim još uvijek izvrsno. Ima razlike ali meni je sa te udaljenosti zanemariva.
U stavri najviše vidim razliku u 4K i full hd filmovima, fora mi je eksperimentiranje sa trumotionom, ubrzavanje slike na navodno 60 fpsa. Ispočetka fora u filmova pa mi počelo smetati i ugasio, ali nakon kaj sam ugasio počelo mi faliti

Moglo bi poslužiti na budućoj konzoli u 30 fps igrama. Inače ta opcija se ne navodi u specifikacijama ali TV ju ima.
Smart dio na TV-u je brz sa dosta popualrnih aplikacija. S obzirom da imam gore spojen PC i MAX TV sa hbo paketom korist ću samo youtube.
Daljinski je standardan, niš posebno. Prijem zemaljskih signala je jako dobar, za razliku od prošlog Grundinga hvata Slovence bez problema.
Tko traži dobar i jefin (kad je na akciji) TV od 50", brijem da ne bude razočaran. Meni je ovo za 2700 kn ko poklon.