Citiraj:
Autor Disco
Kao prvo, nadam se da je glasina istinita.
Kao drugo, IMHO vrlo neozbiljno od AMD-a da tako zeza sa cijenama, ali opet dobra fora ako su samo mamili kožnog 
Iako, ja mislim da je ovdje opaki duopol u điru, a opet jakna se ponaša kao da im neda disat...
A vidit ćemo preksutra.
Uf, slijedi najuzbudljiviji tjedan 
|
A čuj, Kožnati kaže stalno kako ga AMD ne zanima jer su inferijorni. Intel isto do pred koji dan nije ni primjetio da je AMD nešto izdao na polju procesora.
I moj susjed se rastao od žene i ne zanima ga što je i gdje je. Osim što ju stalka po gradu i na facebooku. A isto rade i Kožnati i Intel.
Sve je moguće. I navlačenje Kožnatog (ovo je malo ispalo krivo) ili price fixing što isto nije nemoguće. Dovoljno se sjetiti cijena RAMa i SSDova pred godinu-dvije dana. :/
Jedni i drugi su se nadali da će Sirotanovići (Alija Sirotanović, rudar sa novčanice jugoslavenskog dinara, op.a) kopati i dalje te im oboje malo fali jer su računali na to dugoročno tj dugoročnije nego što je potrajalo. Kad su ne-rudari mogli kupiti Vega kartice? Kad su bile na tržištu stare godinu dana
Navijam za navlačenje Kožnatnog (opet je ispalo krivo, ali mi je simpatično) ali mislim da je price fixing u igri

osobno ne planiram uzimati ni Turing refreš ni Navi karticu, ali lančano dalje će se sve usrati, kad dođu Ampere i od AMDa next gen. Midrange bude 4000 kn :/ zato u najvećoj ironiji, gledamo (i ne vjerujemo svojim očima) u lntela kao spasitelja consumer GPU segmenta.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk