EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
AMD Athlon 64 3000+, 1800 MHz, 512 kb c., socket 939, BUS 2000 MHz, BOX (Venice core) ... oko 1300Kn
|
Skupo, al drugog izbora nemaš.
Citiraj:
HDD SEAGATE Barracuda serial ATA- II 7200.9 Plus 160 GB NCQ, 7.200 o/min., 8 MB cache ... oko 700Kn
|
Disk baš i nije tih po mom ukusu. Probaj nać Samsunga (znam, nema ih u tom trgovinama) ili Hitachija pa mu poštimaš AAM.
Citiraj:
DVD pisač, DVD±RW & DVD±R, PIONEER DVR-110DBK, 16x, 8x dual layer 8.5 GB, bulk ... oko 400Kn
ili
DVD+RW/-RW Plextor PX-740A, 16x, ATAPI, bulk ... 550Kn
DVD+RW/-RW Plextor PX-750A, 16x, ATAPI, black, bulk ... 620 Kn
|
Pioneer ne bih uzeo, neki primjerci rade bez greške dok drugi zezaju. Plextor bi trebo bit OK. Pogledaj i LG GSA-416x seriju, jako je dobra, pogotovo u ripanju DVD-ova.
Citiraj:
350 W ATX 2, CHIEFTEC ... 320Kn
Chieftec power supply 400W, GPS-400AA-101A, Active PFC, AFC, 12cm FAN ... 350Kn
|
Ako je ovo 350 W Delta, uzmi, ak nije, nemoj. Bolje onda Seasonica ili Tagana.
Citiraj:
Sad me jos najvise muci memorija...mozda bi najradije uzeo corsair ali ga ove dvije firme nemaju u ponudi... Uzimao bi 1Gb pa me zanima dali je bolje uzeti 2x512 ili jednu od 1Gb...
|
Svakako 2 x 512 MB kako bi iskoristio dual channel - dvokanalni način rada. S jednom pločicom od 1 GB ćeš imat single channel, a time i slabije performanse.
Citiraj:
Od kojeg prozvodjaca da uzmem memoriju ( SuperRAM Kingmax, STARRAM, Samsung, Infineon, CL2, SuperTalent )
|
Baš i nemaš neki izbor na raspolaganju. Uzmi SuperTalentovu CL2, Kingmax SuperRAM DDR433 ili GoodRAM.
Citiraj:
Dali je bolje uzeti ''goli'' procesor i zelmana radi kolicine buke ili je ovaj box hladnjak dovoljno tih ???
|
Gol procesor (tray) nećeš nać u tim trgovinama. Ve-mil navodno ima na cjeniku, al nema na lageru. Box hladnjak je lako utišat, al hlađenje nije nešto posebno, bit će dovoljan ak proc bude radio na defaultu odnosno bez nekog pretjeranog klokanja.
Citiraj:
( P.S. mozda je ovo trebalo ici pod konfiguracije...sorry )
|
Naravno.
|