View Single Post
Staro 03.07.2019., 03:54   #35
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
A nista ponovit cu se ,nisam za majnerske zbog ciste cinjenice da ljudi koji su pridonijeli onakvom abnormalnom rastu cijena istih,
niposto ne zasluzuju da ih ja osobno nagradivam sa kupnjom jer im se crypto vise ne isplati eto principa radi .nhf

Mada ljudi sta se rjesavaju kopacica posteno kod prodaje priznaju da je kopala koliko sam primjetija u toj stvari normalno svaka cast.
Sad koliko dugo i kojim uvjetima(modanje biosa..)je opet drugi par opanaka

Takoder dijelim spomenuto misljenje(i to ne samo u ovom tredu)da ce crknut prije ako je kopala pa jednostavno pod vecim je opterecenjem te se komponete brze istrose sta ne?Svaka komponeta ima svoj odreden broj sati.

Sa druge strane ako je cijena bezobrazno dobra i ima garanciju nekome ce i dobro doci zasto ne,a onaj ko se iti malo razumije u gpu znat ce promjenit i pastu i termalne jezike bez da shebe spomenutu garanciju,pa cak i nauljit ventove ako imaju rupicu ispod naljepnice.

Na kraju do kupca je koliko para toliko i muzike ,ako mi frend npr. ima 1200 kn i tesko mu je davat vise par od toga sta ima za grafu ja cu ipak rade preporucit majnersku sa garancijom nego istu novu skuplju ,naravno sa upozorenjem sa svime vec spomenutim .

My two cents.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote