Citiraj:
Autor silver_tip
Naravno da nemas..., mislim boze moj pa 2 Ryzena si promjenio i jos ti nije poznat princip rada istoga ?!?
Nema tih magicnih klikova po biosu gdje bi bilo kojega non X-a "pretvorio" iliti dobio isti i identican X model koji ce imati identicne prefomanse.
Mos obe verzije, znaci X ili non X ocati do krajnjih ili bilo kojih granica ali dobit stock X model sa ocom non X-a nije tehnicki moguce.
|
Nebitno, ti ga drži na stock boostu, mi ćemo OC-at non-X modele i sve 5. Ne znam čemu zamaranje.
Citiraj:
Da ne Quotam sve.. ono sto si pitao slazem li se, da.. apsolutno.
A sad o duhu teme... pa sve OK, mos ti brisati sta god hoces ali tamo nije sve bilo napisano kao OT, bilo je solidnih predpostavki i izjava tako da tesko ti je je bilo editirati i izbaciti ono sto je suvisno ?
|
Što da editiram? Da editiram kobasicu od 1000 znakova i onda još 10 quoteova na tu kobasicu. Kakav Rimac, kakav Boeing, kakvi Dizeli i Benzinci, alo... i onda zaključak koji je bio "budale puše marketing".
Pa ajmo reći da je dobro kaj su samo obrisani postovi. I to je gaženje ustavnih prava...
Citiraj:
I pazi sada paradoxa, tebi je u duhu teme:
a izjava: ima se -> može se -> hoće se, dizanje razine rvatskog jala
|
Ako se dobro sjećam, to je bilo u sklopu zejebancije s tobom, sa hrpom smajlića. Prvo sereš, podjebavaš mene (počeo si još u veljači i vrtiš istu priču, prvo o 4GHz poremećaju, a onda kasnije o cijenama...) na što se ja ne ljutim nego ti vraćam zejebancijom, sve u nekom vedrom duhu bez nekih povređenih osjećaja, da bi ti sad ko zadnja vulva vukao to kao offtopic što nije u duhu teme, a prethodno si 5x napisao gluposti koje nemaju veze sa temom? Ajde matori, licemjerstvo ti ne pristaje najbolje.
Citiraj:
Nije pozeljna ?
Pa nije u redu... zbilja nije... nije ono bilo napisano da ja ocekujem ocitovanje od administracije ali ako je kriterij takav da ona izjava moze a ova ne moze - onda je to vrlo sugav kriterij.
|
Vidi, ili ćemo se normalno razgovarati i/ili zejebavati ili nećemo nikako. Prvo podjebavaš, a onda si borac za pravdu koji smatra da su šugavi kriteriji. Nejde to tako. Ajde batalimo te dječačke pizdarije.
Drž se ti svog 1800X na stock boostu, odjaši s mene ako drugačije ne možemo i sve 5.
Živio
PS: Isprike svima ostalima na ovom rantu. Što se mene tiče EOD na ovaj offtopic, možete dalje o temi, a to je da za manje od 5 dana ćemo znati SVE