Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 01.07.2019., 13:57   #2857
Amd_Shill
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2016
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Ja: Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Daikin koliko sam čuo od nekih koji su ih postavljali se dosta pogoršao kvalitetom u zadnje vrijeme.

Evo, jesi tu tvrdio? Pa ajde, daj onda argumentiraj zašto su Daikin Split sistemi toliko bolji od svih ostalih u klimatizaciji. Ja živim za dobar argument. Uvjeri me i super, ja uvijek želim najbolje za moj novac, ali od ljudi koji se time bave svaki dan sam ja čuo da je bolje uzeti Mitsubishi nego Daikin za doma. Ti si prvi koji mi u zadnjih godinu dvije kaže da je Daikin bolji. Prije dvije godine da, svi su gotovini da je Daikin broj jedan, ali danas to više ne čujem. A očigledno nisam ni jedini, jer evo, tu se isto javio kolega, plus što sam pročitao neka iskustva drugih ljudi po internetu.

Ja nisam inspektor da sam sad išao te ljude ispitivati u detalj zašto, jer se ljudi time bave svaki dan, njima je i tak svejedno postavljali oni Haier, Toshibu ili Daikin.

Ti stvarno imas problema sa razumjevanjem i argumentacijom.

Izjava nekog montazera je potpuno nebitna u cijeloj prici.

A argument zasto je Daikin ispred si dobio na lijepom primjeru plina koji je iskljucivo njihova ideja i svi drugi su je morali prihvatiti.

Za razliku od tebe ja nisam nikud napisao da je Daikin bolji uredjaj,zasto lazes.
Jedino si se ti hvastao o tome da su Mits i Toshiba ispred Daikina,a nikako da objasnis zasto.

Ponavljam,di sam ja napisao da je Daikin split sistem BOLJI od Mitsa ili Toshibe?
Amd_Shill je offline   Reply With Quote