Ako se ti baviš klimama već 25 godina i tu mi tvrdiš da je postavljanje klima isto već 20 godina ne mogu te shvatit ozbiljno. Ne da postavljanje različitih proizvođača nije isto, već postavljanje dva različita modela istog proizvođača može biti drugačije.
Kod nekih će ti sve fino lijepo sjesti, svi šarafi će biti dobri i sve je za 5, a kod drugog ćeš se naj**t jer je elektronika pozicionirana negdje ispred nečega, pa moraš pazit, onda ne možeš staviti neki komad jer ti drugi smeta, pa su žice na mjestu di nije najzgodnije za instalaciju i slično. A ako ti svodiš instaliranje klime na postavljanje nosača, bušenje rupe krunom, postavljanje kanalica i cijevi, pertlanje konektora, vakumiranje i puštanje u pogon, onda stvarno ne znam što da ti kažem.
Naravno da čovjek može tvrditi da je Gree najbolji za postavljanje kad su klime napravljene krajnje jednostavno, da ih se brzo i lagano postavit i nema nikakvih problema ako ju poslije treba otvarat da se čisti ili servisira.
Po ovome kaj si sad počeo pisat vidim ja da si ti puno zelen i presiguran u svoju majstoriju, nisam daleko da pomislim da slučajno nisi ti onaj majstor od 10 kuna.
Plus, ti si rekao da postavljaš Daikin, tako da je tebi realno u interesu tvrditi da je najbolji. Just sayin’
@OuttaControl Mitsubishi Heavy Industries nije isto što i Mitsubishi Electric. To su dva skroz različita proizvođača. Kad se priča o najboljim klimama, onda se priča o electricu, ne o heavy.