View Single Post
Staro 30.06.2019., 22:51   #1797
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Max je uz ham trenutno najbolji vozac na gridu, problem hamiltona je sto bi on moga biti jos bolji ali mu se neda niti treba jer i kad napravi gresku lako to izvuce sa bolidom i nakon krug/dva kao da greske nije ni bilo.

Npr. ako detaljno pogledate kanadu, vett je prakticki odvozio savrseno do onog izlijetanja, ham je imao dosta gresaka(ne kobnih) samo to se uopce nije osjetilo jer je u takvom bolidu koji to unutar kruga/dva anulira.
To je ono sto je Gabre ranije pisao da vett mora stalno voziti na maximumu, a ham ne mora, i to nije mala stvar.

Da se vratim na danas, ovo sam tek sad skuzio, Max ima najbrzi krug utrke na hard gumama starim xy krugova, a vett je zadnjih nekolko krugova vozio na softu....honda kad napravi qualy mode kako spada i ako rb uspije napraviti progress sa zagrijavanjem guma na hladnijim utrkama bit ce tu veselja.
Zivo me zanima koliko ce jos utrka ova danasnja masina kod maxovog bolida uspjeti odraditi...

Madjarska je tradicionalno topla utrka, tu bi opet moglo biti svasta...na kraju ispada da navijamo za vruce utrke kako bi bilo zanimljivo...a ne za kisu kao proslih sezona