View Single Post
Staro 30.06.2019., 22:13   #1791
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Brko@ To ću ti priznati tek kada se Lewis makne iz Mečke, do onda je kao Schumi u Ferkanu,najbolji u daleko najboljem bolidu.
Ne moraš ti to meni nikad priznati činjenice govore za sebe. Nisam fan Hamiltona nikad bio, navijao za njega silom prilika kad je vozio za McLaren, ali trenutno je No.1, htio ti to sebi/meni priznati ili ne

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Najbolji je Hamilton i tu nema price. Na stranu Mercedes. Max je sad kao Alonso/Hamilton/Montoya nekad...
Upravo tako.

Citiraj:
Ok, nije dobio kaznu. Sad samo neka se drze toga. Da ne bi bilo za par utrka ko s Kanadom ili ovo danas pa kazna.
Upravo tako.

Citiraj:
I nemojte vise pls pricati da je Honda sranje. 😀
Ko priča da je SADA sranje? Bila je teško sranje 2015-2017, također povijesna i statistička činjenica. To što se netko s time ne može pomiriti i što sad vuče neke paralele sa stanjem prije 5 godina je u najmanju ruku smiješno.
Može se tako reći za bilo koji motor. Bila je i Mečka smeće od motora 2004 recimo, pa eto di su danas. Bio je i Ferrari smeće krajem 80-tih i početkom 90-tih. S druge strane Renault je bio mrcina 2010-2013, pa opet sad tek pokazuju znakove života nakon 2014. Povijesne činjenice su vidljive ako se manimo fanbojizma.
Da, i McLaren ima krivice u tom lošem braku, ali nije kako to neki ovdje pokušavaju prikazati da je pola-pola ili većina na McLarenovoj strani. Motor je razvijala Honda prema McLarenovim željama i vlastitim obećanjima da to tako može. Već sam vam rekao, krenite graditi kuću i neka vam poduzetnik kaže da može sve kako ste zamislili. Pa kad na pola puta stane, sretno vam bilo u završavanju posla Svakako ćete krenuti od sebe i reći "da, zadao sam si nemogući task, jadan poduzetnik". Ajde
Brko je offline