View Single Post
Staro 30.06.2019., 12:39   #1154
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ha čuj, evo npr mene zanimaju emulatori i modovi za stare igre uz nove igre, i za primjer CEMU (odličan Wii U emulator) radi osjetno bolje na nvidiji. Isto tako npr Dolphin (GC/Wii emu) radi 2-3 puta brže na Intelovim procovima, tj ljudi govore da je taj bench star(tj baziran na starijoj verziji emulatora) i da su novije verzije dobile optimizacije za Ryzen.
Tako da eto, nije sve u soldima (ali se baš zbog dominacije ta 2 brenda dogodilo to da je 90% programa i igara optimizirano za njihovu arhitekturu). Ove cijene za Super su baš ''super'', neće oni spuštat cijene i briga ih (ma odmah mi je i bilo sumnjivo kad su izašli rumori o spuštanju cijena, čini se da ni stare modele neće spuštat). Možda ljudi neće kupovat slj npr godinu dana jer ih služe stare kartice kao mene ova 970, ali kad-tad će ili te grafike krepat ili će trebat uzet nešto novo...e čini mi se da na tu kartu oni igraju. Jedino pozitivno u svemu je da nv napokon promjenila ime svojim blago updgradeanim grafikama, ali ovo mi se čini da je više marketinški trik da bi se bolje prodale, a ne zato jer su se korisnici bunili zbog npr serije 10xx gdje je bio đumbus po pitanju naziva upgradeanih modela.