View Single Post
Staro 29.06.2019., 12:08   #7243
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Na S7 i N9 ne treba mnogo da mob prebaci osvjetljenje na max (ne ultra max). Znaci u hladovini, ovisno jesi li okrenuo mob prema otvorenom nebu ili zidu koji stvara hlad... Cesto ga rucno spustam na 2/3 osvjetljenja i imam dovoljno citljiv ekran. Imaj na umu da autobrightness uci tvoje postavke, tj kako mijenjas slider u odredjenim situacijama. Super feature. Ako ga cesto rucno smanjujes (bitno da ne gasis auto mod) kasnije ces to morati raditi puno rijedje.

Ono ultra max osvjetljenje (kad se kompletno promjeni kontrast i grafika sucelja izgleda "naostreno") mi se redovito pali ljeti/zimi/suncano/oblacno ako je dosta svjetla vani. Cim mob zaklonim sjenom tijela vidim kako se ultra ugasi i ostane samo max osvjetljenje. Taj ultra mod mi je cesto nepotreban pa zato kad sam vani i imam volje nekada spustam taj slider na 2/3 u nadi da ce mob nauciti nesto

Mozda da mu das vremena i probas mu jedno vrijeme dirigirati osvjetljenje u nadi da ce nauciti? Znam da su ovi moji samsunzi brzo naucili da ne dizu osvjetljenje u uredu i doma preko meni ugodnih 2/5. Nakon factory reseta bi redovito skakali na oko 50% sto je meni previse.