Citiraj:
Autor Mladenxy
Nema na ultra detaljima koje valjda nitko ne koristi u online napucavanju. Treba testirati na minimalnim ili midium kako bi se približio potrebnim 120 + fpsa. Ali iovdje se vidi koliko je i5 8400 bolji od ryzena 2600 na nekoj relativno solidnoj memoriji cc 3000 mhza.
Edit. čak je i5 8400 BN ovdje jer nema razlike 720p i 1080p
|
rijetko tko koristi medium detalje.. high vjerovatno iskljucivo noobi

low details , sve off, je jedina opcija koju ja koristim, ne samo zbog refresh ratea, nego jer je preglednije ..lakse i brze uocis protivnika..

iskljucivo je bitan min fps, nikakav avg ili 1% high ili sta ja znam..
@manuel, 5 minuta igras, i imas recimo samo dve scene gdje smoke ili neki gnjurac shebe min FPS ..bilo koje ublazavanje toga je na cijeni (jer se igras satima, evo npr u warfaceu imam vec preko 500h sto je u biti malo).. to ne znaci da je ryzen los ili sta ja znam.. nego samo da mi mala nebitna skupina gejmera cijenimo nesto sto jednostavno SP igraci ne razumiju ..
ako se gleda pooling rate miša da bude 1000hz, onda sta da ti dalje pricam.. kad skupis par soma sati na nekoj online igri bit ce ti jasnije na sta mi bacamo lovu

..tako da ja s veseljem cekam probati novi ryzen ..iako bi mi bilo pametnije deinstalirati ovo bugovito smece od igre aaaaaaaaaa