Citiraj:
Autor Nikky
1 - mora da kolega bertone živi u "nekoj daščari", nema beton armature oko sebe i onda štrapa signalom po ulici 
|
Ma živim u zgradi koja je napravljena '68. i nemam pojma od čega je napravljena, ali je napravljena dobro jer ne čujem susjede iz stana iznad, niti se ovi ispod mene žale kad su mi klinci u elementu
Citiraj:
Autor Nikky
2 - definitivno ima izvrstan primjerak TC7200 i biti će šteta šta ga mora vratiti, gotovo nevjerojatan rezultat na 2.4 Ghz a bez paljenja 40 Mhz "širine"
|
Moguće da sam dobio neki extra dobro složen primjerak... jbg, život ide dalje
Citiraj:
Autor Nikky
3 - itekako se vidi utjecaj os - a, Linux + dobra WiFi kartica + dobar drajver
|
Možda malo utječe OS, ali i na W7 i W10 imam oko 85 Mbps down.
Citiraj:
Autor Nikky
4 - plan ti je ok, neki tako (UO muž / žena) odavno rade
|
To je glupo do bola jer je nepotrebna gnjavaža korisnika, a njima ekonomski nije isplativo jer će samo na meni izgubiti 3 k kn za dvije godine, nije puno ali pomnoži to sa 100 ili 1000 korisnika i onda su to već lijepi novci,... ovako ispada da im je bitnija statistika broja novih korisnika koju će moći prezentirati gazdama od zarade.
Citiraj:
Autor Nikky
5 - na kraju ovako ili onako su te prisilili "da se moderniziraš" (vraćanje / deaktiviranje kartice, starog STB - a)
|
Pa jesu i nisu, rekao sam da je jedna od opcija da žena na sebe uzme novi ugovor no ima i drugih mogućnosti
Citiraj:
Autor Cilim
Hehe, i kod mene signala koliko volis, jest da se radi o prenapregnutom betonu a ja sam na prvom katu u neboderu ipak bez problema imam signala vani oko zgrade sa juzne i zapadne strane gdje mi je smjesten stan, router je GENEXIS hybrid Titanium Live.
|
Ja sam u onim starim zgradama uz glavnu cestu na drugom katu i signala također koliko hoćeš, ali vjerojatno 99% korisnika oko mene o routeru zna samo dvije stvari - radi/ne radi

... iako bi nam svima bilo bolje da si malo priguše izlaznu snagu.
Inače dok sam imao onaj stari Atlantin cable modem, imao sam nekog jeftinjak TP-Linka kojeg ako bi ga stavio na 100%, sa laptopom sam se mogao spajati na njega iz birtije na placu što je nekih 170 metara od stana/routera
Citiraj:
Autor Cilim
Sto se tice moderniziranja, meni zao jer gubim jednog od karticnog supatnika.
|
Jedna od opcija je uzeti i evo tv na mjesec dana za probu (da vidim kakva im je slika), oni imaju karticu
Inače, jednom od ljudi iz SZK je u razgovoru izletjelo da ne mogu pratiti navike korisnika ako korisnici imaju karticu... na moje protupitanje kako prate korisnike i s kojim pravom prikupljaju moje navike, lik je počeo petljati da nije to praćenje u smislu praćenja već kao poboljšanja usluge..