Citiraj:
Autor srale7
Pisem iz osobnog iskustva i ovaj put sve radi super, plus sto ja za ring oko kamere imam jos jednu app (Energy ring) i on mi u normalnom radu pokazuje stanje baterije i te dvije aplikacija za isti hardver ali različitu funkcionalnost rade stvarno odlično. i ja sam bio sumnjicav dok nisam probao i uvjerio se da stvarno radi odlično.
A čekanje samsunga da to napravi, dao bi ruku u vartu da nista od toga, jer samsung zapeče pimpek za notifikacije, iako vecina vlasnika S10 trubi o tome, dej dont giv a fak.
|
Kao sto rekoh, isproba sam sve te aplikacije vezane za dojavu notifikacija, neke i vise puta jer su u pocetku bile shrott... Nikad, ali bas nikad nisu radile kako treba, iz razno raznih razloga. Led me know je jos i najbolja, najjednostavnija ali svejedno ide mi na zivce sto primjerice AoD mora biti stalno upaljen da bi stvar funkcionirala, da ne spominjem 1000 dopustenja koje moras dozvoliti svim aplikacijama takvoga tipa.. Postavljanje je isto tako debilno napravljeno, moras ciljati x i y koordinate da bi notifikacijski krug i selfie kamera bili centrirani, pa wtf. Kakva idiotarija, pogotovo kad ides postaviti debljinu ringa jer je predebel po defaultu IMO, pa uvati bjezati okolo kamere, pa moras nabadati po opcijama nebili ga opet vratija u centar

... Sto se ne znaju dimenzije ekrana i pozicija kamere na svim danasnjim modelima s10-tke, pa i ostalim brandovima... Al ok, dat cu jos jednu sansu appu, cisto da vidim jel se sto prominilo na bolje od zadnjeg puta, iako nisam bas optimistican. Sto se tice Samsunga i cekanja, znam i ja da nece biti nista od toga 99%, ali svejedno se nadam onih 1%

. Da su pametni, bili bi u startu to ugradili...