View Single Post
Staro 27.06.2019., 18:44   #8830
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Znaci ipak to bas nije islo glatko iz prve, a vrijeme ce pokazati kako ces uskoro i proci.
Neš' vjerovati ali su me danas nazvali i pitali kad da dogovorimo termin zamjene opreme ... lik je nakon kraćeg razgovora samo rekao da mi nisu smjeli reći da ću sklapanjem novog ugovora moći zadržati postojeću opremu.

Uglavnom, iako mi je telefonom rekao da će ukoliko nisam suglasan odmah raskinuti postojeći novi zahtjev, kako su šupci i lažovi sutra ću im preporučeno putem pošte poslati zahtjev za raskid ugovora sklopljenog na daljinu i potom ću otkazati kompletnu uslugu pa nek samo nastave biti novi oblik života.

Opcije su ili uzeti ponovno od njih uslugu na ženu (kao novi pretplatnik ) ili otići kod drugog tele-operatera... uglavnom pederluk samo takav i nepotrebna gnjavaža za korisnike no to smo već znali

Inače, nije mi jasna ta njihova politika jer novi pretplatnik sad plača:
prvu godinu: 1308 kn
drugu godinu: 2628 kn

...što je ukupno 3936 kn za dvije godine ili u prosjeku 164 kn mjesečno dok sam ja kao stari korisnik plaćao i bio spreman nastaviti u prosjeku plaćati oko 290 kn mjesečno ili oko 6960 kn za dvije godine no kažu da to ne može, e pa jbg, ako njima ne trebaju moje kunice onda đenja
bertone je offline   Reply With Quote