View Single Post
Staro 25.06.2019., 23:01   #6479
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
R5 2600 i R5 3600 sam kupio i kupiti ću jer eto, da malo podignem razinu rvackog jala (našeg najjačeg proizvoda) ima se -> može se -> hoće se
Ama stima, sasvim legit razlog , na mjestu sto bi se reklo no opet... ako je tako kako velis, cisto jel
se moze jell... cemu ta opijenost i fasciniranost sa jednim CB testom ?!? Pa boli te kuki za test ako "radi jala" kupujes

@Manuel Calavera

Kako koja novija igra izlazi to sve manje pije vodu... kroz nekih 3-5 godina se samo moze desiti da sada "slabiji" proc a sa vise jezgri,
novije igrice bude bolje skalirao od onoga sa manjim brojem jezgri/instanci jer se zahtjevan posao bude vise raspodjelio.

Evo malo nagrube usporedbe na sta mislim, c2d E8500 ne u igricama nego opcenito vec u samom
surfanju ili zvakanju HD filmica se sa svojih 3.16GHz vise gusi nego jedan Q6600 ili kakav Xeon E5420 na 2.5GHz.

Citiraj:
Autor Max Rockatansky Pregled postova
Naravno, svi ti rezultati se mogu u omjeru prenijeti i na bilo koji dobro napisan multi-threaded softver.
Da bi rijec rekao, sjedi 5+ no predvidio si moju konkretnu opasku u vezi CB, referirao sam se na singl core rezultat koji ce osjetiti tocno gdje osim u onome sto sam napisao ?

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 25.06.2019. u 23:12.
silver_tip je online   Reply With Quote