Citiraj:
Autor Nixis
Vidim da na zadnjih par postova odgovaras u stilu "svako ima sto zeli" "sto vas briga sto tko voli"
Pa, forum je tu da se raspravlja, diskutira.
Svako ima svoje mišljenje, ali forum je tu da ga iznese. Ako bi razmisljali na tvoj način onda forum kao forum nema smisla.
Sto se Zenfona tiče, ima boljih mobitela za te novce. Ono št mi je zapelo za oko da ga kolega Gabre stalno spominje, a ne vidim razlog.
|
Naravno da svatko kupuje što želi i fakat, šta te briga šta ko voli. Poanta je da ti namećeš svoje mišljenje drugima, ne ja.
Ako bi razmišljali na moj način forum nebi imao smisla???
Citiraj:
Autor Nixis
IPS ekrani su lošije kvalitete i imaju lošiji prikaz boja od AMOLED-a. TU nema rasprave. Shvaćam ja da svako svojeg konja hvali, ali nema smisla raspravljati o AMOLED vs. IPS.
Dakle, ne vidim razlog zašto bi netko platio 150$ više za Zenfon koji nije bolji od Mi 9 i pri tome ima lošiji ekran.
Za 550$ kupiš S10e ili ako ti treba baterija A70...
Sad to što netko ne voli MIUI ili notch su osobne preference ali ne možete mi tvrditi da je taj famozni Zenfone 6 mobitel za koji se vrijedi dati 150$ više nego za Mi 9. To nema nikakvog smisla.
|
Vidiš, meni tvoji stavovi nemaju smisla. Normalno se koristim IPS-om kao što sam se koristio i amoledom. Ama baš nikad nisam imao nekakav problem zbog toga jer imam IPS. To što tebe vrijeđa jer netko na osnovu nekih OSOBNIH preferenci odluči dat 150$ više za neki mob nema veze s mozgom. Nekom je dealbreaker to što MI9 nema 3,5mm utor. Nekom je MIUI. Nebitno na koncu. Po tvojoj logici, zašto kupit MI9 kad na kiosku kupiš smartphone za par sto kuna a za ostatak love kupiš fotić i pometeš svu flagship konkurenciju što se tiče kvalitete slika. Znam da lupam bzvz no svaka roba ima svog kupca.
Asus ima gadget kameru, top procesor, mega bateriju i 3,5 mm utor. I nema MIUI.

Nekome je to vrijedno 150$. I nekima tih 150$ nije dealbreaker. Pomiri se s time.