View Single Post
Staro 25.06.2019., 12:01   #4950
Nixis
Casual gamer
Moj komp

Nixis's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Dobro, pretjerivas sad.. IPS ekran shit? Po cemu? Meni moj U11 ima odlican ekran, pa danu se vidi bez problema, a po noci je crna toliko dobra da zaista ne mogu prigovorit. I boje su mi daleko normalnije nego na amoledu koji oduvijek boosta sve. S tim da bih uvijek sve ekrane prebacio u RGB mode.

I slika mi je ostrija nego na pixelu i note 5 koji su bili amoled ekrani.

No opet, to su osobne preference. Ja necu govorit da je nesto shit dok ne isprobam. A nisam jos vidio da je netko istaknuo da je ekran los na asusu.

Di ti je sd slot na mi9, di ti je 3.5mm jack, a da ne spominjem jad od 3300 baterije na 6.4" ekranu.

Sto se tice cijene, koliko je uopce mi9 startna cijena, ne pronalazim info, na aliexpresu je cca 560-600CAD
Uspoređuješ Zenfone 6 koji je izašao prije mjesec dana 2019 sa mobitelom Note 5 iz 2015. godine. Zanimljiva usporedba.

IPS ekrani su lošije kvalitete i imaju lošiji prikaz boja od AMOLED-a. TU nema rasprave. Shvaćam ja da svako svojeg konja hvali, ali nema smisla raspravljati o AMOLED vs. IPS.

Mi 9 400$ na honorbuy
Zenfone 6 550$ na gearbest sa nekakvom akcijskom cijenom

Dual sim je i Mi 9 tako da to ASUS-u nije plus.

Dakle, ne vidim razlog zašto bi netko platio 150$ više za Zenfon koji nije bolji od Mi 9 i pri tome ima lošiji ekran.

Za 550$ kupiš S10e ili ako ti treba baterija A70...

Sad to što netko ne voli MIUI ili notch su osobne preference ali ne možete mi tvrditi da je taj famozni Zenfone 6 mobitel za koji se vrijedi dati 150$ više nego za Mi 9. To nema nikakvog smisla. Što se notcha tiče, ne volim ga ni ja, ali vjerujem da dosta vas nije isprobalo mobitel sa notchom, pogotovo ovako malim. Uopće ne smeta pri korištenju, niti malo. Notch zauzme dio na notification baru koji ionako se ne koristi na samoj sredini.
Nixis je offline   Reply With Quote