Citiraj:
Autor hash
Mislim da si to sve shvatio previse "osobno".
Ako netko iznese neku cifru onda je valjda ok i da se ta cifra prokomentira i iznese ako postoji bolja kombinacija. Sad jbg, jedna strana cesto krene sa soljenjem pameti, a druga onda krece u defanzivni mod pa imamo ovo sto imamo
Pretplata je generalno neisplativa i davanje mobitela je zapravo prikriveno kreditiranje ali tu i tamo i uleti koja ponuda koja je nekom uz njegovu potrosnju ok. S druge strane, nekima je svejedno i neda im se "razbijati glavu" s time, i to je OK. Druge pak to "razbijanje glave" zabavlja, i to je isto OK. Keep calm and pretplata/bonovi
On topic:
Best kamera all around sa IPS ekranom?
|
Ma niš osobno, no ide mi na jetru kad netko počne pametovat kaj imamo trošit toliko interneta itd. Ak hoću hrpu GB na mobu, moja stvar. I baš idem gledat jel ima kakva tarifa na bonove da ne moram brinut o minutama, gigabajtima i slično. Ima. I košta više od moje pretplate. E jebi ga onda. A mobovi me ispali manje nego na njuški a o dućanu da ne pričam. Plus što je s pretplatom komocija, ne moram brinut jel imam kuna na mobu ili nemam.
Stvar je u tome da nismo svi isti, nemamo svi iste navike i potrebe. Nekom je dosta neka mala tarifa i on će proć jeftinije ako ide na bonove. Meni je isplativije bit na pretplati a vjerujem i mnogim drugima.