View Single Post
Staro 25.06.2019., 11:45   #4949
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Mislim da si to sve shvatio previse "osobno".

Ako netko iznese neku cifru onda je valjda ok i da se ta cifra prokomentira i iznese ako postoji bolja kombinacija. Sad jbg, jedna strana cesto krene sa soljenjem pameti, a druga onda krece u defanzivni mod pa imamo ovo sto imamo
Pretplata je generalno neisplativa i davanje mobitela je zapravo prikriveno kreditiranje ali tu i tamo i uleti koja ponuda koja je nekom uz njegovu potrosnju ok. S druge strane, nekima je svejedno i neda im se "razbijati glavu" s time, i to je OK. Druge pak to "razbijanje glave" zabavlja, i to je isto OK. Keep calm and pretplata/bonovi

On topic:

Best kamera all around sa IPS ekranom?
Ma niš osobno, no ide mi na jetru kad netko počne pametovat kaj imamo trošit toliko interneta itd. Ak hoću hrpu GB na mobu, moja stvar. I baš idem gledat jel ima kakva tarifa na bonove da ne moram brinut o minutama, gigabajtima i slično. Ima. I košta više od moje pretplate. E jebi ga onda. A mobovi me ispali manje nego na njuški a o dućanu da ne pričam. Plus što je s pretplatom komocija, ne moram brinut jel imam kuna na mobu ili nemam.
Stvar je u tome da nismo svi isti, nemamo svi iste navike i potrebe. Nekom je dosta neka mala tarifa i on će proć jeftinije ako ide na bonove. Meni je isplativije bit na pretplati a vjerujem i mnogim drugima.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F