View Single Post
Staro 25.06.2019., 10:42   #7164
Flashbang
Dama

Flashbang's Avatar

Datum registracije: Apr 2018
Nakon puno porođajnih muka, od kojih su neke ovjekovječene i na ovom forumu, prije koji mjesec kupila sam S9+. Mob mi je odličan - baterija dugo drži, kamera super, sve je brzo i glatko. Mislim, nisam nikakav power user pa bi mi vjerojatno svaki mobitel bio ok. Ne igram igrice, nemam puno aplikacija... zapravo mi je jedino važno da je kamera dobra jer puno fotkam.

E, sad, u firmi smo jučer dobili Samsunge S10. Stoji tu pokraj mene zapakiran, s računom i garancijom. Razum me uvjerava da već imam fantastičan mob koji zadovoljava sve moje potrebe, a većinu njegova potencijala ni ne koristim, ali badava, silno želim otvoriti i koristiti S10. Ima širokokutnu kameru, puno mi je ljepši... mislim da su to sve razlike?

Što da radim? Da zadržim S9+, a riješim se S10? Da zadržim S10, a riješim se S9+? Da se riješim oba i prijeđem na iPhone? Čak sam pročitala da je baterija na S10 slabija od S9+, ali whatever, ionako punim svaku noć, a navečer mi bude na oko 50%.

Prema vašem iskustvu, vrijedi li išta taj bijedni upgrade od jedne generacije ili da prodam S10 i odem na par dana u Grčku?
Flashbang je offline   Reply With Quote