View Single Post
Staro 24.06.2019., 17:47   #4938
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Sori, nisam se dobro izrazio.

Review gdje je u nekom starom gradu na plazi: slika mi izgleda tak tak. Je, jutub je konverzija i sve ali nisam sad odusevljen. Doduse tu se vidi kako stabilizacija radi super, a i zvuk je ok ako se dobro sjecam.
Review u usporedbi s one plus 7 (pro?): na nekoliko mjesta mi fotka/video izgleda bolje od one plus, a on naglasava kako je zenfon bolji pa mi se cini kao da je dobio neku kintu za to. Nesto kao kad MKBH recenzira samsung vs huawei. Mislim da je i ona night mod slika u tom revjuu di se bicikl uopce ne vidi u mraku.

Sori ovako je na brzinu, nemam puno vremena. Generalno mi je zakljucak da je na mobu kamera osrednja (za taj price range) ali da se dize hajp. Podsjeca na One Plus (6? 6T? nisam siguran koji je bio) koji kad sam vidio u zivo nisam bas ostao odusevljen kamerom, a po netu se dalo svasta procitati.
Kaj se kamere tiče, frknut ću gore gcam mod kao na Nokiji i nemam brige

Inače sam jako zadovoljan slikama na Nokiji, dok Zenphone ipak ima Sony IMX586 senzor tak da ću (vjerojatno) biti još zadovoljniji sa kamerom.

Tak da da, nemrem vjerovati ali se slažem sa Gabreom, ja to mobu nemrem naći neku ozbiljnu manu.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote