View Single Post
Staro 23.06.2019., 23:02   #4931
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
To je stil zivota i ljenost i komocija
Da sredis doma wifi ostaje ti Cezih koji je jedini tu neka poslovna potreba.

1. TeamViewer: nije mi palo na pamet da se sa mobitelom spajam bilo kome ili bilo gdje da gledam nesto... vani sam, kada budem doma.
2. Tapatalk: Pa vani sam.. hebo forume, kada budem doma..
3. 9gag: Pa vani sam.. kada budem doma..
4. Viber: cemu ako je tarifa ok sa minutama ?!?

Dobro, ja razumijem i nema tu nista lose sto netko mora stalno biti onlajn i koristiti telefon ko tablet, komp itd... i jos ako je fixni internet
los ili ga netko nema doma pa ni 50GB ne moze biti dovoljno ali niti mi je prakticno zavaliti se u krevet i buljiti u tube i lomit oci na mobitelu niti mi ima smisla doc negdje u goste pa opet buljiti u mobitel

100 ljudi, 100 nacina potrosnje. Ja uopce nemam mobilni internet na telefonu niti mi fali a minuta ode oko 300 do 500 dok recimo zena
skrzi 800 minuta a od 1GB prometa ostane joj po 200/300MB sto se prenese u iduci mjesec. Mislim da je nakupila blizu 5GB sada vec, nisam provjeravao.

Inace u t-mobile ima Sony Xperia XA2 za 220kn ako sami placate racune ili 20kn jednokratno ako se otvori tajni nalog a sve to u tarifi Najbolja M
za 149kn mjesecno. Nije uopce losa ponuda kome odgovara takav telefon, cijena tog mobaca u slobodnoj prodaji + neka pristojna tarifa na bonove
je tu negdje sa cijenom pretplate za 2 godine a nije ni MAXtv To Go za djabe za baciti.
E pa sranje je što x puta nemam vremena sjesti za komp ili nisam doma pa moram sa teamviewerom rijrsavati preko moba za firmu. Nije ni meni drago jer je sve nepregledno i glupo ali jbg dogadja se često.

Tapatalk i 9gag koristim većinom doma ili na poslu kad treba skratiti vrijeme ali opet, nemam vremena zasjedati za komp nekad nego npr dok rostiljam drkam po mobu😂😂

I dok sam doma , unutra , opet mi nekako komotnije na mobu pregledavati to nego sjesti na komp

Što se tiče vibera NIKAD ne pričam na njega nego poruke, grupe sa društvom i obitelji pa slike pozderu dosta . Mrzim pričanje preko Messengera, vibera i sl i video razgovore

A doma znaš da imam 10 Mbit i ako ne skida sin nešto ili ne gleda na YouTube, onda je Tv u dnevnoj na YouTubeu i ostatak veze je za kurac a ne za koristiti 😂😂

Da imam npr 5 GB tarifu naravno da bi se kacio doma na WiFi ali ovako nemam potrebe niti želim za 120 kn mjesečno razmišljati o potrošenim GB.

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
buljaka je offline   Reply With Quote