View Single Post
Staro 23.06.2019., 21:18   #4926
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ne kužim zašto se neki ljudi toliko brinu i uzrujavaju gdje je tko kupio mob, koliko je tko potrošio interneta na mobu i koliko je to platio. Ne ide iz vašeg džepa...
Ja osobno uvijek kupujem mob od operatera i produžujem ugovor. Neda mi se zajebavat s bonovima niti uopće razbijam glavu koliko bi uštedio time i dali bi uopće. 440 kn plaćam za dva računa ukupno u A1, jedan je mobilna M, drugi mobilna L. Jedan ima 10 GB prometa, drugi 30 GB. Minuta i ostalog da nemremo potrošit mjesečno. U to su uračunati i P30 i Poco F1. E sad, jel nekom to puno za dva moba i tarife, zabole me. Moji novci, moj problem. Šta koga briga stanje mog novčanika nije mi jasno...
Mislim da si to sve shvatio previse "osobno".

Ako netko iznese neku cifru onda je valjda ok i da se ta cifra prokomentira i iznese ako postoji bolja kombinacija. Sad jbg, jedna strana cesto krene sa soljenjem pameti, a druga onda krece u defanzivni mod pa imamo ovo sto imamo
Pretplata je generalno neisplativa i davanje mobitela je zapravo prikriveno kreditiranje ali tu i tamo i uleti koja ponuda koja je nekom uz njegovu potrosnju ok. S druge strane, nekima je svejedno i neda im se "razbijati glavu" s time, i to je OK. Druge pak to "razbijanje glave" zabavlja, i to je isto OK. Keep calm and pretplata/bonovi

On topic:

Best kamera all around sa IPS ekranom?

Zadnje izmijenjeno od: hash. 23.06.2019. u 21:31.
hash je offline   Reply With Quote