Citiraj:
Autor axo
bez problema kod mene... smanji brightness i upali blue light filter pa ces vidjet
|
Ma sve sto mi je palo na pamet sam probao (vidi originalni post) ali ne mogu se naviknuti.
Najbolje je jos dok sam vani na svjetlu ali i dalje se zamor javi jako brzo.
Super, sad ne znam ocu uopce moc uzeti ijiedan OLED mob..
Ako netko zeli mob za 3520kn (tolko sam ga platio prosli vikend na akciji, crni 128GB dualsim) nek se javi do sutra, prekosutra, nakon toga ga vracam. Stigao meni u petak. Mob jos ima sve folije na sebi, baterija je punjena jednom. Slusalice AKG, punjac i USB/OTG adapter (ne znam sto je) nekoristeni. Mob je kupljen privatno, racun je 18.6.2019.
Citiraj:
Autor Rista
Smanji brightness. Takav ekstreman umor ociju upucuje na nesto drugo. Pentile u najgorem slucaju znaci samo nesto manje ostar tekst.
|
Brightness je na jako nisko, toliko nisko koliko mogu citati, rekao bi 20%. Uvijek smanjujem brightness na minimalno koliko mogu na svim uredjajima. Cak pomicem i boje na lagano crveno jer sam dosta za kompom. Mozda je konacno doslo na naplatu
Poprilicno sam uvjeren da je do mene stvar. Isto mi se dogadja kada citam na mobitelu nesto u komadu ~1-2h (izmislio sam vrijeme, ali tako nekako). Ali ovo nakon par minuta je neupotrebljivo.
Corav previse nisam, uredno mogu raditi na 14'' FHD monitoru.
Ali ovo je bas jako gadno, moguce da me kombinacija kontrasta + pentile jebu ali izmisljam.