View Single Post
Staro 23.06.2019., 15:51   #4922
summus
Premium

summus's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Huawei Mate 20 X košta isto kao obični OnePlus 7, svaki ima svoje prednosti i nedostatke. Veći zaslon na Mate 20 X meni je prednost i tih 1cm u širinu i 2cm u visinu u odnosu na OnePlus 7 nisu mi problem. Mobitel najviše koristim za Excel, manje Word i gledanje video sadržaja pa mi veći zaslon odgovara. Mate 20 X podržava i M-pen dobro dođe za rad u Excelu, a i za potpisat koji dokument ili crtanje dok se opuštam. Noch baš ne volim ali je opet dosta manji nego na OnePlus 7, brže punjenje (duže se puni jer je veća baterija) i baterija puno duže traje, IR blaster mi nije posebno bitan ali ponekad dobro dođe, rekli su mi i da je kamera na Mate 20 X bolja od ove na OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro. I zvučnici su bolji.

OnePlus ima isto svojih prednosti prvenstveno OxigenOS, otključan bootloader, bolja korisnička podrška, za sada i sigurnija budućnost...

Ovo za kameru da je bolja na Mate 20 X sam čuo samo iz jednog izvora pa nisam baš siguran, evo čekam još koje mišljenje o Huawei Mate 20 X za 550€.
summus je offline   Reply With Quote