Citiraj:
Autor trpi
vidim postajes neozbiljan i zabavno ti je, pokusavas mi ga staviti ali ti ne ide
kakav undervolt kakvi bakraci jel se itko bakce time osim minera, overclock ili nista
|
Metnuo si si ga ti sam vec vise puta na forumu, drago mi je vidjeti da si i dalje konzistentan
Vecina rivjua gdje se mjeri buka se mjeri na nacin kako sam u ranijem postu naveo, ako malo razmislis doc ces do zakljucka da su tako jedino moguce sigurne razlike u mjerenjima, jer guess what, da svi mjere sa zatvorenom bocnom stranicom ne bi imali za pokazati razlike u grafovima i valjda 70+% grafi bi dobivalo rezultate unutar 1/2 dBA, a to nije vizualno zanimljivo.
Da svi mjere u realnim uvjetima zmjesalo bi se jos zvuk zvucnika, hdd, coil whine i 3 120/140mm venta na caseu+1 na psu
Isto kak stavljau 720p za mjeriti proceve, jer zanimljivije je citatelju vidjeti razliku kad ima dva bara na grafu, jedan 500fps, drugi 397fps.
Copy/paste dijela rivjua tvoje grafe sa toms hw
Citiraj:
When the card is idle, no noise is measurable due to its semi-passive mode. We thus abstained from trying to take any readings.
The values we measured under load are blissful, and the machine is a purring kitten. A result of 35.1 dB(A) is good considering the temperatures involved. Only the mid-range coils tend to stick out a bit. If it wasn't for their audible chirp disturbing the calm of night, you might even question whether the card was running at all.
|
Igor Wallossek, lik koji ovo radi valjda vec 20+ god.
Ps, kupi si slusalice za nocni gaming dok klinci pajke