View Single Post
Staro 22.06.2019., 23:05   #263
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
vidim postajes neozbiljan i zabavno ti je, pokusavas mi ga staviti ali ti ne ide
kakav undervolt kakvi bakraci jel se itko bakce time osim minera, overclock ili nista
Metnuo si si ga ti sam vec vise puta na forumu, drago mi je vidjeti da si i dalje konzistentan

Vecina rivjua gdje se mjeri buka se mjeri na nacin kako sam u ranijem postu naveo, ako malo razmislis doc ces do zakljucka da su tako jedino moguce sigurne razlike u mjerenjima, jer guess what, da svi mjere sa zatvorenom bocnom stranicom ne bi imali za pokazati razlike u grafovima i valjda 70+% grafi bi dobivalo rezultate unutar 1/2 dBA, a to nije vizualno zanimljivo.
Da svi mjere u realnim uvjetima zmjesalo bi se jos zvuk zvucnika, hdd, coil whine i 3 120/140mm venta na caseu+1 na psu
Isto kak stavljau 720p za mjeriti proceve, jer zanimljivije je citatelju vidjeti razliku kad ima dva bara na grafu, jedan 500fps, drugi 397fps.

Copy/paste dijela rivjua tvoje grafe sa toms hw

Citiraj:
When the card is idle, no noise is measurable due to its semi-passive mode. We thus abstained from trying to take any readings.

The values we measured under load are blissful, and the machine is a purring kitten. A result of 35.1 dB(A) is good considering the temperatures involved. Only the mid-range coils tend to stick out a bit. If it wasn't for their audible chirp disturbing the calm of night, you might even question whether the card was running at all.
Igor Wallossek, lik koji ovo radi valjda vec 20+ god.

Ps, kupi si slusalice za nocni gaming dok klinci pajke

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 22.06.2019. u 23:12.
Gigi1 je offline   Reply With Quote