Citiraj:
Autor hrwii
Pozz kolega i čestitke na akviziciji...bipkanje nizbrdo ti se javlja kad ti je baterija na full a kocenjem aktiviras punjenje baterije a nema sta napuniti. Nisam siguran da li onda i kocnica gubi svojstvo jer se to meni samo jednom dogodilo i od onda planiram kada punim.
Nemaš nikakvih briga, ne zamaraj se kvarovima i uzivaj, vozi...evo ja već 7mj. cca 500km, razbio samo prednji blatobran svojom krivnjom ali stize novi i izdrebao ga gdje god nisam pazio. Vjeruj mi ne štedim ga, nemam ext bateriju ali bit ce...jedino preporuka da redovito provjeravas romobil cca svakih mjesec dana da se vidice nisu odvidale i da ga malo podmazes wd-om ili kakvom silikonskom masti. Ja se spremam napraviti mini servis kad stigne blatobran i gumice a vidice ću rjesiti Loctite sredstvom za brtvljenje navoja koji onemogućava da se zavidane vide miču.
|
Hvala, hvala. Sto se bipkanja tiče, istina, bio je napunjen do vrha, ali kočnica nije gubila funkciju. Dobro je znati.
Shvatio sam da mogu wd40 našpricati stražnju osovinu kotača, ali prednju? Sve je zatvoreno.
Gumice kažeš, a koje treba paziti? Šarafi, misliš ova 4 na volanu ispod sata?