Citiraj:
Autor Hrconja
Automagazin mi je cringe fest. Ne mogu Šebalja prožvakat nikako. Trudi se ali nije prirodan i nema script nego vadi iz glave pola stvari pa izgleda nabacano.
Primjer odličnih reviewova mi je carwow kanal na YT.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
|
Carwow i ja gledam za sve, obicne i "neobicne" aute, ali i kod njega (kao kod svih koji reviewaju aute za nas obicne smrtnike) se vidi pretencioznost prema nekim markama.
Golf i Ford nista ne mogu krivo napraviti. A novoj Kiji prigovori da ima osjetljivu kocnicu.. kod Forda presuti cinjenicu da mu je kocnica katastrofa osjetljiva. Ja nisam uopce imao problema s kocnicom na novom Ceedu, a na Focusu smo se kolega i ja (nebitno tko vozi) zapikavali pri svakom stajanju, nebitno koja brzina.
Znaci kad nema sta za rec kod Focusa ili Golfa, onda se koristi "stadardno dobra unutrasnjost" ili "standardno dobro drzanje na cesti".. sve neki placeholder bullshiti.
Da ne pricam da kad sam vozio Golfa 7, 1.6 tdi 90ks, da sam bio sokiran koji je to odron od auta (prije toga vozio novu Astru, Ceeda II, A3, Clio... Golf uvjerljivo najgori auto od njih).
I par tjedana poslije sjednem u Uber, Golf 7, auto spaceshuttle. Totalno drugi auto od onog u kojem sam se vozio, i po unutrasnjosti i po udobnosti...
Multilink vs torsion beam i orava unutrasnjost vs losa oprema.
I prica Uberovac da se njegov frend tako zajebo, kupi si on isto Golfa 1.6, 90ks, kao sve je to isto... I nije mogao vjerovat koliko je auto drugaciji, kaze cak i losiji od nnegove stare Golf cetvorke...
Golf se uvijek testira na multilinku i sa boljom opremom, ali je to drugi auto u odnosu na onaj koji ce si obican Hrvat kupit.
2.0 tdi sa vrh opremom - auto me jako dojmio
1.6 tdi sa losom opremom - moja Alfa 147 iz 2002 je bolja od tog auta
Ali takve stvari ti Carwow ne kaze bas... Isto kao sto prica da mu je na Focusu torsion beam jednako udoban kao multilink... Da, mozda na pisti.. ali s obzirom da vozi po UK gdje su ceste kao kod nas, znam da sere.
Vjerojatno je problem u tome sto se ne smije zamjeriti Fordu, VW-u ili mu vise nece davati aute i zvati ga na prezentacije, a onda se moze pozdraviti sa svojim poslom.