Citiraj:
Autor fre@k
Pozdrav svima, imam klimu Korel "ksal 1 12 dceh" i imam problemcic da mi curi voda negdje u izolaciji ali s vanjske strane, pretpotstavljam da se radi o nekom zastoju izmedu cijevi, dali moze biti problem ako s vanjske strane ustekam usisavac i probam isvuc sve prema van?
Probao sam rastaviti s unutarnje strane ali nemogu nikako odvojiti masku da dodem do crijeva za izbacivanje vode.
Dali je netko mozda rastavljao ovakvu ili slicnu klimu te dali moram tri sarafa ispod lopatica isto rastaviti kako bi maska iskocila van?
https://www.klimont.hr/klimatizacija...,5-kw-detaljno
Hvala unaprijed
|
e ja sam ti ovaj vikend imao veselje baš takvo... idem klasika čišćenje i sve sredim, operem i odem malo prileć i kap-kap-kap.
zapravo prije sam imao baš curenje po zidu, a to je bila neka glupa kondenzacija, došao frend kaj se bavi sa klimama, sve počistio (klima je doslovno prek zida), nutarnju jedinicu dobrano protresao i rekao oće to tako nestat nakon što se protrese... smiješno mi bilo, ali od tada nikada više po zidu nije curila.
no ovaj konkretan problem je bio u tome što je kompletna kadica nutarnje i kauflex bio pun govana... skidaš ove šarafe, skidaš cijelu frontu i onda (bar kod mene samsung stara 12ica) imaš unit kadica-oba krilca-motor za njih-kauflex... vadiš to sve van i ribanje svega, nakon toga sam valjda 20l vode nasuo po isparivaču iz boce i to je potjeralo ostatak, pustio prek noći da radi i da se sama isuši (još je kapalo i nakon zahvata) i evo od vikenda do sada vani je puno normalnije kapanje vode, nutra ništa.