Citiraj:
Autor franzD
Ako ti je Netflix najvažniji, nemaš što razmišljati, samo čekaj akciju. Trenutno nema boljeg uređaja koji nativno podržava (i uvijek će podržavati) Netflix u HD/4K kvaliteti(*). Ja sam prošao hrpu uređaja (uključujući dva kineza koji su neslužbeno podržavali Netflix u HD-u dok ih nisu skužili (Mecool), PS3, PS4, Xbox One, Mi Box, Mi Box S) i svaki od njih je imao svoje mušice ili je iz nekog razloga bio lošiji.
(*) Dolby Atmos passhtrough je trenutno podržan na Prime Videu, ali ne i kroz Netflix aplikaciju za Fire 4K, vjerojatno će dodati u nekom trenutku jer 4K deklarativno podržava Dolby Atmos.
Disklejmer: ne plaćaju me ni Netflix ni Amazon ni Mailboxde da ih reklamiram, samo sam ulupao previše love na kinesko smeće, pa druge želim poštedjeti toga 
|
Ono što nisam skuzio, da li postoji mogućnost vise usera? Kao u netflix appu? Ali u glavnom meniu
Pitam jer mi klinci se uhvate ytba i onda mi shebe complet kanale/preporuke, itd
I koji ethernet adapter provjereno radi?
Imam jedan fire 4k, ali i3 taj u boravku odmah pored routera.
No gledam da uzmem i za kino u podrumu a tamo mi je vec dosta daleko i wifi nije bajan.
Gledao s da bi shield uzeo, ali ne mogu opravdati 4 puta vecu cijenu