View Single Post
Staro 18.06.2019., 02:34   #5489
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor franzD Pregled postova
Ako ti je Netflix najvažniji, nemaš što razmišljati, samo čekaj akciju. Trenutno nema boljeg uređaja koji nativno podržava (i uvijek će podržavati) Netflix u HD/4K kvaliteti(*). Ja sam prošao hrpu uređaja (uključujući dva kineza koji su neslužbeno podržavali Netflix u HD-u dok ih nisu skužili (Mecool), PS3, PS4, Xbox One, Mi Box, Mi Box S) i svaki od njih je imao svoje mušice ili je iz nekog razloga bio lošiji.

(*) Dolby Atmos passhtrough je trenutno podržan na Prime Videu, ali ne i kroz Netflix aplikaciju za Fire 4K, vjerojatno će dodati u nekom trenutku jer 4K deklarativno podržava Dolby Atmos.

Disklejmer: ne plaćaju me ni Netflix ni Amazon ni Mailboxde da ih reklamiram, samo sam ulupao previše love na kinesko smeće, pa druge želim poštedjeti toga
Ono što nisam skuzio, da li postoji mogućnost vise usera? Kao u netflix appu? Ali u glavnom meniu

Pitam jer mi klinci se uhvate ytba i onda mi shebe complet kanale/preporuke, itd

I koji ethernet adapter provjereno radi?

Imam jedan fire 4k, ali i3 taj u boravku odmah pored routera.
No gledam da uzmem i za kino u podrumu a tamo mi je vec dosta daleko i wifi nije bajan.

Gledao s da bi shield uzeo, ali ne mogu opravdati 4 puta vecu cijenu
Gabre je offline