View Single Post
Staro 17.06.2019., 17:43   #3220
Litra
Premium
Moj komp

Litra's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor High_End Pregled postova
Sorrry ako sam ti stao na zulj sa time kako se mjere max performanse, jbg ocito to ekipu na ryzenima dira

Ako te nesto dira ne znaci da ja pricam gluposti nego ti nemozes prihvatiti ocite argumente na temelju cinjenica i rezultata. Isto tako je i 7700k jaci proc u svemu na 4.8ghz od ovih k plus zakljucanih i5 8400/9400

Boli me k koja je firma, bitno je tko je jaci zazo i nisam kupio 9900k nego cekam ryzen 3000 da vidim kako ce se stvari poklopiti.
Daj čitaj što ljudi pišu. Mene uopće ne zanima koji je jači,brži ili skuplji. Kupim ono što mogu i za što mislim da je dobar omjer perf/price. To što ti misliš da mene dira zato što imam ryzena je još jedna od tvojih nebuloza. Prije ovoga imao sam intela jer je u tom trenutku bio bolji cpu od amd-a. Za moju grafu iz potpisa ovaj cpu je sasvim dovoljan kao i za rezoluciju na kojoj igram. Kada budem kupovao novu grafu prelazim na 1440p ako ću biti u mogućnosti, isto tako ću vjerojatno uzet ryzena 3000 jer ne moram kupovat novu ploču. Kao što sam rekao, redikul
Litra je offline   Reply With Quote