View Single Post
Staro 15.06.2019., 00:01   #3116
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
A to je bila prodaja staroga R5 tj. svojeg si prodao i sam si rekao da si nadodao ~200kn. Sad reci da lazem pa idem kopat stare postove... ili si lagao onda ?!? Hebenica taj tvoj sustav nabave hw

Apsolutno se slazem ako racunamo na tih 2-3 klika misem i OC no ja sam htio STOCK perfomanse, daklen turim u plocu i ne mislim niti razmisljam i zaboravim...

Nigdje ja nisam napisao da mi je bez veze sto ce netko uzeti nekakav procesor nego da mi je neshvatljivo uzet najnovije samo zato sto je to sada IN i iz
ciste zelje i onda jos to potencirati u topicu koji se krucijalno bavi sta uzeti od AMD-a za sto manje para a pristojne ili zeljene pefomanse dobiti i kao
sto vec netko rece, cijena/perfomanse su debelo "na strani" starijih serija Ryzena.
Zašto bi lagao? Moj sustav nabave HWa nije isti kao tvoj. I tu sva priča staje i završava. Kao što rekoh, oš vjerovati ili neš. Sve što sam rekao stoji.

Kao što rekoh, nemam ja problema da se nekome preporuči jeftiniji procesor za njegove potrebe. Ali kada se to prezentira onako kako se u pojedinim scenarijima prezentira (a ti jako dobro znaš na što mislim, samo se praviš Toše ), onda reagiram kako reagiram.

I još na kraju govoriš o smislenim kupovinama i besnim nadoplatama, a izgorio si 300 kn jer ti se neda 3x kliknuti u BIOS-u nešto i na kraju si posto ono protiv čega si se pričao: kupio si nešto prema želji, a ne prema bang-for-buck potrebi

Sorry, malo si se pogubil, ali kao što rekoh, sve OK, ako je betonaža na suncu u pitanju

Citiraj:
Koja drva po ovoj vrucini, jes normalan ? Sada se betonira... pa istina da mi se manta od sunca a ako odem u ladovinu onda me komarci pozderase - nisam svoj

Ohladi dobro drajsan i lagano se zaljevaj da ne ispucaš ko beton
Brko je offline   Reply With Quote