View Single Post
Staro 14.06.2019., 22:41   #3115
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Čuješ, 17xx kuna za procesor/ Da, 1700 kn je možda bio u dućanu kad je došao, za tebe koji dođeš tamo i provućeš karticu. No, kao što sam i spomenuo, nemaš pojima da izvan tvoje domene nabavljanja HW-a postoji sustav koji je malo širi od tvog pa se fini HW nađe i za manje love.
A to je bila prodaja staroga R5 tj. svojeg si prodao i sam si rekao da si nadodao ~200kn. Sad reci da lazem pa idem kopat stare postove... ili si lagao onda ?!? Hebenica taj tvoj sustav nabave hw

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Dok ti linkaš i sprdaš se, usput i filozofiraš o nepotrebnim ulaganjima, a sam si uzeo 1800X
koji je maltene isti procesor kao i 1700 (razlika max 100 MHz u max taktu na gornjim marginama mogućnosti Zen arhitekture oko 4GHz) te si izbio 200-300 kn za tih (možda) 100 MHz.
Apsolutno se slazem ako racunamo na tih 2-3 klika misem i OC no ja sam htio STOCK perfomanse, daklen turim u plocu i ne mislim niti razmisljam i zaboravim...

Nigdje ja nisam napisao da mi je bez veze sto ce netko uzeti nekakav procesor nego da mi je neshvatljivo uzet najnovije samo zato sto je to sada IN i iz
ciste zelje i onda jos to potencirati u topicu koji se krucijalno bavi sta uzeti od AMD-a za sto manje para a pristojne ili zeljene pefomanse dobiti i kao
sto vec netko rece, cijena/perfomanse su debelo "na strani" starijih serija Ryzena.

Koja drva po ovoj vrucini, jes normalan ? Sada se betonira... pa istina da mi se manta od sunca a ako odem u ladovinu onda me komarci pozderase - nisam svoj