View Single Post
Staro 21.02.2003., 13:02   #12
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Promo Linuxa

Ja o Linuxu u odnosu na ono koliko znam o Windowsima je Jack Ass. Dakle skoro da nemam pojma o Linuxu. Ono što znam o njemu je to što su mi rekli ljudi koji rade u veeeeliiikiiiim tvrtkama gdje skoro pa da i ne postoji singl CPU machina, sve su skoro sa barem 2 - 4 proca. Dakle ljudi rade godinama i znaju kaj rade i šta mi govore.
Da li je istina da Linux ubija Windowse u SMPu to ću saznati još vlastitim iskustvom u narednih par mjeseci. Još jedna stvar, ako te nešto zanima o SMPu, odi na www.2cpu.com, oni se bave multiprocesiranjem i ne znam zakaj ali njihov server je 2 x Tualatin 1,13 sa 2Gb PC133 memorije, SCSI, ... i vrti se na Slackwareu. Meni za sada sve ide u prilog Linuxa.

Nikoga ne branim, jer još nemam pretjerano velikog iskustva u SMPu bilo pod Linuxom ili Windowsom ali ću ga uskoro steći Ono što sam ovdje iznio je ono što su mi rekli ljudi za koje ja držim da su dobi i znaju šta pričaju.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote