je...igra mi se svida, samo treba jos poraditi na:
sredite semafore (ja dajem gas na zuto i zaustavljam se na crtu - iz rade supica u krizanicevu naprimjer) pa mi je to prekrsaj...i kenja i skretanje (pogresna skretanja bezveze - iz milana smokvine tvrdog u rade supica, pa izlazenje s benzinske kod delte...)i malo je blesavo da je svugdje ogranicenje 50 i u onim ulicicama sirine 1.73m i po onima s 3 trake u jednom smjeru. isto tako, vozaci su blesavi ko noc! jer se ili vuku il prolaze na crveno pa mi trube jer ja postujem pravila i nervira me kaj posred prazne ceste koce i sl. ima par crnih tocki di je cesto sudar: krizanje vukovarske u brace branchetta (ono je lodo 100gradi, zgleda li to tak i u stvarnosti??) i uvijek je cep kad se iz cambierieve ide u viktora cara emina.e da...pjesaci hodaju sve po svuda, naletel sam na jednog koji je hodal ukrug posred ceste na skoljicu. a hakov kamion voli voziti po plocniku. i kod preticanja (iako se ne vracam u traku ispred preticanoga mi zna bezveze rec uzimanje prednosti i to dvaput. ili tip daje lijevi zmigavac posred trpimirove (skretnja tamo nema kolko god mozes vidjet u daljinu...)...
zanima me i kolko smijem prekrsaja napravit (cesto mi se dogada "napravili ste previse prekrsaja");indikacija divljastva s milicionarom koji pocrveni je simpa, al bi bilo preglednije kao u prvom GTA - sto vise prkrsaja-to vise policijskih glava koje gundjaju na vrhu ekrana. e da, pjesaci su simpa, ko one lutke na crash testovima. jedino je blesavo kaj ak se jace zaletis u njih odma motor dimi.i cijena popravka bi ili trebala bit manja ili
da kod jednog blazeg udarca da bude par tisuca kuna stete.
pa da nebi bilo nepotkrijepljenih kritika.