View Single Post
Staro 04.01.2006., 11:54   #27
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
je...igra mi se svida, samo treba jos poraditi na:
sredite semafore (ja dajem gas na zuto i zaustavljam se na crtu - iz rade supica u krizanicevu naprimjer) pa mi je to prekrsaj...i kenja i skretanje (pogresna skretanja bezveze - iz milana smokvine tvrdog u rade supica, pa izlazenje s benzinske kod delte...)i malo je blesavo da je svugdje ogranicenje 50 i u onim ulicicama sirine 1.73m i po onima s 3 trake u jednom smjeru. isto tako, vozaci su blesavi ko noc! jer se ili vuku il prolaze na crveno pa mi trube jer ja postujem pravila i nervira me kaj posred prazne ceste koce i sl. ima par crnih tocki di je cesto sudar: krizanje vukovarske u brace branchetta (ono je lodo 100gradi, zgleda li to tak i u stvarnosti??) i uvijek je cep kad se iz cambierieve ide u viktora cara emina.e da...pjesaci hodaju sve po svuda, naletel sam na jednog koji je hodal ukrug posred ceste na skoljicu. a hakov kamion voli voziti po plocniku. i kod preticanja (iako se ne vracam u traku ispred preticanoga mi zna bezveze rec uzimanje prednosti i to dvaput. ili tip daje lijevi zmigavac posred trpimirove (skretnja tamo nema kolko god mozes vidjet u daljinu...)...
zanima me i kolko smijem prekrsaja napravit (cesto mi se dogada "napravili ste previse prekrsaja");indikacija divljastva s milicionarom koji pocrveni je simpa, al bi bilo preglednije kao u prvom GTA - sto vise prkrsaja-to vise policijskih glava koje gundjaju na vrhu ekrana. e da, pjesaci su simpa, ko one lutke na crash testovima. jedino je blesavo kaj ak se jace zaletis u njih odma motor dimi.i cijena popravka bi ili trebala bit manja ili
da kod jednog blazeg udarca da bude par tisuca kuna stete.

pa da nebi bilo nepotkrijepljenih kritika.
Matesonik je offline   Reply With Quote