Pozdrav ljudi evo jedno kratko pitanje.
Konfiguracija za igranje u fullHD (1080p) 75Hz monitor?
Htio bih (iako se ne zna sys req) moći pokretati cyberpunk 2077 na ultra znači ciljam da mi PC barem narednih godina (primjer sljedećih 4-5) može pokretati igre na high (možda ultra) postavkama.
Nije mi bitno jeli AMD ili Intel/Nvidia samo da su kvalitetne i da se ne kvare jer ako potrošim 7-max 9 tisuća kuna za PC onda valjda i očekujem da su komponente kvalitetne, a ne da mi nakon 2 godine crkne cpu, gpu ili matična (oni skuplji i bitni dijelovi).
Već 6g sam igrao na konzoli i generalno preferiram to plug i play i couch gaming, ali reko vrijeme je da se vratim PC gamingu jer 30fpsa u Destiny 2 mi počelo polako ići na živce. Ovo kažem jel još uvijek imam taj mentalitet kao i tada da je intel/nvidija zakon, a amd jeftiniji a samim time i više ima izgleda da će riknuti (kažem zaostali način razmišljanja trenutnu situaciju ne znam ali kao što sam rekao kvaliteta mi je bitna)
Kako sam gore rekao, za dobru konfu mogu ići i do 9000kn ali to je granica niti lipe više.
p.s. ispričavam se ako sam fulao temu (rang cijena nije isti) ali tema za cijene 8000-9000 već od veljače nije aktivna, a odgovor bih volio što prije