View Single Post
Staro 11.06.2019., 06:12   #7062
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor pyro Pregled postova
Radi super! Ne smatram sebe nitpicky korisnikom, možda je to bitno napomenuti, i skroz sam zadovoljan Stoji da nema LEDicu na koju sam se bio naviko, i ima AOD ikonice u boji (bok, srale ), al to su sitnice. Meni nesmeta, dapače (hashtag change)

SOT mi je svaki dan oko 5 (pet) sati, par puta je bilo i više. To kad ne ispuštam uređaj iz ruke. I tad izdrži cijeli dan, ne sjećam se da mi je dosad pao na ispod 10% baterije.. Koristim bluetooth slušalice i google chromecast, i ekran držim uključen kako bih premotavo video koji gledam na velikom ekranu itd.

Kad ne koristim uređaj mnogo, ko danas, već imam par telefonskih poziva, nešto browsanja, stalno sam spojen na wifi doma, tu i tamo koja poruka, malo kamere... trenutno mi je baterija na 41%. A napunio sam ga sinoć, preko noći. Pogledo sam SOT sada - 3 sata.

Imam i S7e, mogu usporediti S10e sa njim, brži je noticeably. S7e treba koju sekundu više da odradi nešto što želim, S10e je skoro instant. Ovisi što radim sa njim..

Bugove nisam primjetio do sad. Niti jedan.

Hope this helps.

Ako te zanima još nešto slobodno pitaj.
E to to....😉

Najviše me zapravo baterija zanimala jer su neke recenzije sugerirale da je usko grlo.Ovako je puno bolje kad čujem mišljenje nekog ko intezivno koristi....
locks je offline   Reply With Quote