View Single Post
Staro 10.06.2019., 16:55   #1435
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Evo mišljenje vozača i prvaka:

https://www.autosport.com/f1/news/14...--nico-rosberg

Ili ti ni to nije dovoljno? Ok, ne voliš Hamiltona, ne voliš Mercedes. A Rosberg je Mercedesov i Hamiltonov frend pa ćemo njegovo mišljenje ignorirati.

Sve komentare koje si čuo i čitao su komentari doneseni na temelju viđenja sa televizije. Jasno ti je da su suci pregledali malo više snimaka sa oba bolida + telemetrije.

Druga stvar u kojoj si u krivu, da nije bilo zida, Ham ne bi mogao obići Veta jer kod overtakea ne smiješ biti van staze (Kimi vs Max u USA 2017) tako da svejedno bi bila kazna i da nije bilo zida.

No dobro, po tebi je Hamilton kriv

Nego što veliš na MSI Afterburner slidere u nakon bokseva? Sa 4.5 sekundi na DRS u 8 krugova? Dobar boost?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Rosberg mi je takva gnjida, meni taj lik uvijek izgleda kao da je malo poremecen, neki usiljeni osmijeh uvijek, izgubljen pogled, nije lik sastavan.

A i dalje lize guzicu Mercedesu, bezkicmenjak bio i ostao.

Ovo mi je onako bas glup nacin za odlucit trku, nije tu bilo namjere, pa kakve god oni kuteve gledali, to samo govori koliko pojma nemaju od voznje i nula iskustva.

ma jebo kaznu, ni prva ni zadnja, ali 7 pobjeda mercedesa za redom je jednostavno lose za sport.

Ovo vise ne moze okrenut ni da Hamilton sjedi u 5 bolida

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Nebitno Gabre. Mene ne brine ova kazna, mene brine Mercedesova brzina. Nema previše ovoliko ravnih staza u kalendaru. Ferrari je samo po ravnom konkurentan. Ova godina će biti pretužna za crvene.

Jesi išao na utrku i zašto nisi??

Curice su mi imale predstavu, a i nisam bas imao s kim otic, nema ovdje bas ljubitelja.
Gabre je offline