Citiraj:
Autor Drug Brko
Evo mišljenje vozača i prvaka:
https://www.autosport.com/f1/news/14...--nico-rosberg
Ili ti ni to nije dovoljno? Ok, ne voliš Hamiltona, ne voliš Mercedes. A Rosberg je Mercedesov i Hamiltonov frend pa ćemo njegovo mišljenje ignorirati.
Sve komentare koje si čuo i čitao su komentari doneseni na temelju viđenja sa televizije. Jasno ti je da su suci pregledali malo više snimaka sa oba bolida + telemetrije.
Druga stvar u kojoj si u krivu, da nije bilo zida, Ham ne bi mogao obići Veta jer kod overtakea ne smiješ biti van staze (Kimi vs Max u USA 2017) tako da svejedno bi bila kazna i da nije bilo zida.
No dobro, po tebi je Hamilton kriv
Nego što veliš na MSI Afterburner slidere u nakon bokseva? Sa 4.5 sekundi na DRS u 8 krugova? Dobar boost?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
Rosberg mi je takva gnjida, meni taj lik uvijek izgleda kao da je malo poremecen, neki usiljeni osmijeh uvijek, izgubljen pogled, nije lik sastavan.
A i dalje lize guzicu Mercedesu, bezkicmenjak bio i ostao.
Ovo mi je onako bas glup nacin za odlucit trku, nije tu bilo namjere, pa kakve god oni kuteve gledali, to samo govori koliko pojma nemaju od voznje i nula iskustva.
ma jebo kaznu, ni prva ni zadnja, ali 7 pobjeda mercedesa za redom je jednostavno lose za sport.
Ovo vise ne moze okrenut ni da Hamilton sjedi u 5 bolida
Citiraj:
Autor dean225
Nebitno Gabre. Mene ne brine ova kazna, mene brine Mercedesova brzina. Nema previše ovoliko ravnih staza u kalendaru. Ferrari je samo po ravnom konkurentan. Ova godina će biti pretužna za crvene.
Jesi išao na utrku i zašto nisi?? 
|
Curice su mi imale predstavu, a i nisam bas imao s kim otic, nema ovdje bas ljubitelja.